Psycholoog Amstelveen

Psycholoog Amstelveen

Ik ben Kees Wallis van Psycholoog Amstelveen. In mijn praktijk kan je met allerlei klachten terecht. Ik neem graag de tijd voor je om samen met jou je klacht aan te pakken. Bij mij kun je voor terecht voor individuele therapie. Buiten kantoortijden op afspraak? Dat is bij ons natuurlijk ook mogelijk.

Jij hebt de oplossing

Ik geloof dat iedereen in zijn leven met ups en downs te maken krijgt. Dit kan invloed hebben op alle gebieden in je leven, zoals werk, relatie, sport en gezondheid. Ik ben ervan overtuigd dat mensen de oplossingen vaak al in huis hebben, maar soms een klein zetje of ander perspectief nodig hebben om weer de gewenste richting in te slaan.

Bij mij komen cliënten die te maken hebben met tegenslag, verwachtingen, twijfels of juist succes. Omdat ze vastlopen of omdat ze juist nog een betere versie van zichzelf willen leven. Als sport- en prestatiepsycholoog ben ik gespecialiseerd in de optimalisatie van prestaties. Typische vragen die bij mij terechtkomen zijn: hoe zorg ik voor meer intrinsieke motivatie, meer zelfvertrouwen, of hoe ga ik beter om met mijn neiging tot perfectionisme en de druk die bij prestaties komt kijken?

Contact met Kees

Ik help je op een toegankelijke, oplossingsgerichte en prikkelende manier om te ontdekken wat jij echt belangrijk vindt als mens, en biedt de handvatten om uitdagingen onder ogen te zien en aan te gaan.Bel voor informatie of een afspraak naar 020 – 26 10 455.