Met welke klachten naar Psychologen Amstelveen?

Je klacht zegt al genoeg

Er zijn veel klachten met een psychische basis; van oververmoeidheid en dwanggedachten tot stress op het werk,  vastzittende relatie tot verslavingsproblemen. We hanteren als vuistregel dat cliënten niet te hoeven weten wat hun klacht is, dat het hebben van een klacht reden genoeg is eens met een psycholoog te praten.

Je zit vast

Er zijn veel cliënten die het gevoel hebben ‘vast te zitten’, in hun werk, in de relatie of in zichzelf. Er zit geen beweging meer in. Het lijkt wel alsof alles gevangen zit in bepaalde patronen en het lukt je niet eruit te breken.

Je bent bang

Andere klachten hebben te maken met angsten. Bang zijn om te falen, bang dat er dingen gebeuren, bang voor reacties van anderen. In sommige gevallen zijn de angsten heel concreet en durf je bepaalde zaken echt niet meer te doen.

Je hebt pijn

Er zijn veel dingen die pijn doen; verlies van dierbaren, maar ook het verlies van een baan, een scheiding, je kinderen minder zien. Grote teleurstellingen voelen soms hetzelfde als groot verlies. Die pijn kan je leven bepalen.

Of je weet het niet…

Veel mensen zitten niet lekker in hun vel. Ze piekeren, liggen wakker, zijn huilerig. En het gaat allemaal wel,maar het voelt niet goed. Beetje bij beetje lijkt het allemaal erger te worden. Tegelijkertijd vragen ze zich af of ze zich niet aanstellen. En dan zijn er nog de duizenden dingen die niet in woorden te vatten zijn. We hopen dat we je een handreiking hebben gegeven om je klachten te duiden. Maar, nogmaals, bel gerust, dan kunnen we je veel beter helpen.

Contact

Als je nog vragen hebt, of als je wilt weten of we ook jou kunnen helpen: bel of mail ons ter attentie van Kees Wallis.