Therapie in Amstelveen / Badhoevedorp

Direct, dichtbij en zonder omweg

Bij therapie Amstelveen en Badhoevedorp maken we gebruik van een breed scala aan therapieën en methodes om cliënten te helpen. We werken met toewijding voor ons vak en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Al die kennis wordt gebruikt om per cliënt een behandeling op maat te maken. Laten we bij het begin beginnen. We werken bij Psychologen Amstelveen / Badhoevedorp vanuit zorgvuldigheid, steun, eerlijkheid en warmte. Dat vinden we heel belangrijk. Het gaat ons echt aan het hart. Op een andere manier kunnen we niet werken. Daardoor zijn de behandelingen altijd dichtbij, je bent snel vertrouwd en op je gemak. Je krijgt de volle aandacht, je wordt nooit beoordeeld. Er wordt alles aan gedaan om samen met jou de wezenlijke zaken aan te pakken, op een manier die bij jou past. Als je wilt (en als het past bij je klacht of vraag) kun je kiezen de behandeling in te vullen met een combinatie van klassieke psychologie en inzichten en behandelmethoden uit het Boeddhisme, Hindoeïsme en Taoïsme. Onderdeel van het proces kan bijvoorbeeld ademhalingstraining zijn maar ook meditatie. Ook hier doen we de dingen die het beste bij jou passen. De therapie van Psychologen Amstelveen / Badhoevedorp heeft in de regel een prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen, je hebt jezelf hervonden – op eigen kracht.

Kijk ook hier eens

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij ons terecht. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

Contact

Wil je meer weten over therapie in Amstelveen of Badhoevedorp? Bel dan voor een afspraak of stuur even een mailtje naar psychologenpraktijk Amstelveen / Badhoevedorp ter attentie van Ben Kalkhoven.